Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Tereza Trefná v Polsku dvakrát na bedně

Publikováno | Sdílet:

Tereza Trefná v Polsku dvakrát na bedně

Skvělá dvě pódiová umístění vybojovala v mezinárodním čtyřetapovém závodu Górskiego Wałbrzyskiego v Polsku česká reprezentantka a naše závodnice Tereza Trefná. V celkové klasifikaci obsadila 16. místo se ztrátou 47 vteřina za vítěznou domácí cyklistkou Paulinou Brzeznou-Bentowskou.

Závodnice Alltraining.cz Tereza Trefná nejdříve v první etapě, kterou bylo večerní kritérium, skončila 2. za Brzeznou-Bentowskou a držela průběžné druhé místo v celkové klasifikaci.



Na soupeřky ztratila především ve druhé etapě, kterou byla horská časovka na 3,6 kilometru, kdy skončila až na 29. místě.



Ve třetí etapa byla osmá a v závěrečné čtvrté zopakovala opět výborné 2. místo z první etapy, když ve spurtu nestačila jen na Katarzynu Pawlowskou a tak, svěřenkyně trenéra Vojtěcha Berana, potvrdila  vynikající letošní formu v mezinárodním pelotonu.



Velmi pěkně jeli i ostatní české závodnice startující za Czech mix tem. V mezinárodním pelotonu se netratila i další svěřenkyně Alltraining.cz Božena Kučerová, která závod celkově dokončila na 32. místě. Jako jedna z mála českých závodnic, dokázala taktéž jako Tereza Trefná aktivně závodit, plnit naplánovanou taktiku a je vidět, že jí systematický trénink letos výrazně posul výkonem vpřed.

Konečné pořadí:

1. Brzezna-Bentowská 5:16:04, 2. Szybiaková +12, 3. Bujaková +12, 4. Niewiadomá +15, 5. Pawlowská (všechny Pol.) +16, ...16. Trefná +47, 22. Hlubinková +1:01, 27. Vlachová +3:52, 29. Lorencová +4:25, 32. Kučerová (všechny ČR) +8:40.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT