Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Traséři a SuperBiker od Alltraining.cz vystoupali až na vrchol Žálý

Publikováno | Sdílet:

Traséři a SuperBiker od Alltraining.cz vystoupali až na vrchol Žálý

Po tropech na předchozím podniku v Holešově se seriál horských kol Kolo pro život přesunul do podstatně chladnějšího koutu republiky. Trať ve Vrchlabí každoročně prověří připravenost stovek bikerů a letos tomu rozhodně nebylo jinak.

Avšak jedna věc přece jen jiná byla. A to proslulost Chytrých trasérů od Alltraining.cz, kteří právě na trati s takovouto fyzickou náročností mohou dokonale pomoci nezkušeným, ale i zkušeným závodníkům. Ne každý si totiž dokáže souměrně rozvrhnout síly, když hned po několika málo metrech stoupá až pod vrchol hory Žalý. Stoupání může zabrat i více než dvacet minut a pokud tempo přepálíte, následné manko sebou vezete až do cíle.

Proto se již od rána pravidelně zastavují závodníci a ujišťují se, zda s našimi hrdiny v oranžovém mohou počítat, protože jsou na ně již zvyklí a rady ohledně správného tempa, ale i správného timingu stravování a hydratování rádi poslouchají. A navíc, když už známý kopec vystoupáte, není nad to nechat si táhnout špic od profesionála, který vám nechce ujet, drží plynulé tempo a ještě vám ukáže ideální stoupu technickými pasážemi. Přesně v tomto duchu se nesou všechny štace Chytrých trasérů od tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining.cz, proto neváhejte již na příštím závodě navštívit náš oranžový stánek, kde vám tým pod vedením zkušeného trenéra mnoha profesionálních sportovců Vojty Berana pomůže připravit se na váš vysněný výkon.

Superbikerka si svůj první závod užila naplno!

Jak jsme již dříve zmínili, tu a tam se stane, že náš vylosovaný šťastlivec se z různých důvodů na závod nedostaví. Ale co pak? Přece si věcné ceny a profesionální rady nenecháme pro sebe. V tu chvíli vyráží do davu naši Chytří traséři, aby přivedli nového šťastlivce přímo z řad přítomných závodníků. A sami musíme uznat, že ve Vrchlabí měli opravdu šťastnou ruku. Ve smluvený čas se u našeho stánku objevila usměvavá Malvína Horáková se svým přítelem. Ten se účastní závodů již jako ostřílený matador, ale pro Malvínu to ten den byl její první cyklistický závod. Společně s trenérem tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining.cz se tak pustili do plánování správné taktiky nejen po stránce energetického výdeje, ale i příjmu.

Proto byla Malvína vybavena suplementy značky Nutrend, které mohla ihned nacpat do kapes svého nového dresu od Lawi. A ještě než vyrazila na samotný start na řídítkách se jí blýskal zbrusu nový Garmin Edge 520, díky němuž vždy věděla, v jaké fázi závodu se právě nachází. Ještě než se ozval startovní výstřel, pochvalovala si, že se cítí velmi dobře připravení díky metodicky správnému rozcvičení a rozjetí, které pod vedením trenéra Alltraining.cz podstoupila. A s jakým úsměvem na trať vyrazila s takovým se i vrátila. Spokojená nejen se svým výkonem, ale i s atmosférou celého dne si šla Malvína přebrat v rámci vyhlášení výsledků své věcné ceny a měsíc online tréninkového vedení od Allraining.cz, který jí pomůže připravit se do dalších závodů a my se tak těšíme z faktu, že jsme byli u zrodu další bikerky v Čechách.

REGISTRACE DO SOUTĚŽE SUPER BIKER ZDE!

Pro závod 23 .7. 2016 Praha- Karlštejn Tour České spořitelny budou Super Bikeři losováni 22.9. 2016.

Vylosovaní budou telefonicky kontaktováni.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.

Začínáme vždy v 10:00 u našeho stánku v prostranství cíle.

Těší se na Vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

KOMPLETNÍ REPORTÁŽ NAJDETE V NAŠÍ FOTOGALERII

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT