Traséři a Superbiker.  Cenné rady o technice jízdy, výběru kola či tréninku také naleznete v našem novém projektu cykloškola.

" />
Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Traséři na již 10 ročníku KPŽ v Mladé Boleslavi nemohli chybět!

Publikováno | Sdílet:

Traséři na již 10 ročníku KPŽ v Mladé Boleslavi nemohli chybět!

Druhý díl populárního seriálu Kolo pro život hostila již po 10 Mladá Boleslav, která je městem automobilů a je to vidět na každém rohu. Ani předpověď počasí neodradila mnoho bikerů a bikerek, kteří si zavítali do stanového městečka, kde sídlí i náš stánek Sportovního a rehabilitačního centra Alltraining.cz. Stánek je otevřen pro širokou veřejnost, která se může zúčastnit veřejné rozcvičky pod dohledem trenérů a fyzioterapeutek, zúčastnit se veřejného rozjetí před závodem a vyslechnout si rady trenérů na co si dát během závodu pozor. Neváhejte a přijďte si kdykoliv pro rady. Stejně tak na každém závodu Kolo pro život máme dva projekty Traséři a Superbiker.  Cenné rady o technice jízdy, výběru kola či tréninku také naleznete v našem novém projektu cykloškola.

Traséři

V Mladé Boleslavi se Traséři představili na trase B a C. Tentokrát se zaměříme na trasu C a Traséra Lubora, který si v této roli odbyl svoji premiéru a jako bývalý profesionální cyklista svoje vystoupení hodnotí následovně: „Když mě kluci s Alltraining.cz oslovili, jestli bych si nechtěl pomáhat lidem během závodu a rozdávat rady, chvíli jsem váhal, protože biky nebyly moje disciplína.

Věnoval jsem se dráze a silnici. Nicméně výzvu jsem přijal a těšil jsem se. Již od rozcvičky a rozjetí mě zaujalo nadšení všech lidí kolem, a co všechno jsou ochotni závodění obětovat. Teď se již obrátím přímo k závodu. Velmi mě překvapilo rychlé tempo hned od stratu, které mělo okamžitě své oběti v prvním asfaltovém stoupání, ve kterém jsem svým strojovým vyrovnaným tempem předjel mnoho závodníků a závodnic. Dále na otevřených pláních téměř nikdo nevyužíval závětří jeden za druhým, aby ušetřili síly. Zde jsem rozdal opravdu mnoho rad a pomohl nejednomu bikerovi. Asi v polovině závodu začalo pršet a zde se projevovali mezery v technice jednotlivců, zejména bylo znát, kdo měl přehuštěné pneumatiky, které neměli patřičnou adhezy. Celkově to pro mě byla velmi příjemná zkušenost a rozhodně jsem nejel naposled. Děkuji klukům za tuto příležitost!“


NEVÁHEJTE VYUŽÍT TRENÉRSKÉ SLUŽBY
 ALLTRAINING.CZ PRO ZÁVOD 25. 5. 2019 V RÁMCI SERIÁLU KOLA PRO ŽIVOT V HUSTOPEČÍCH. VYZKOUŠEJTE I VY DEN OPEČOVÁVANÉHO PROFESIONÁLA A STAŇTE SE SUPERBIKEREM! PŘIHLÁŠKY NAJDETE ZDE.  

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, stavte se v stánku Alltraining.cz při kterémkoliv závodě Kolo pro život. Poradí vám, jak správně zatížit organismus, jak nastavit správný posed, s tréninkem a dalších mnoho věcí týkající se cyklistiky. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.

ZAČÍNÁ SE V 10:00 U STÁNKU ALLTRAINING V PROSTRANSTVÍ CÍLE.

Těší se na vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT