Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Traséři z Alltraining.cz nechyběli ani na KPŽ v Mladé Boleslavi

Publikováno | Sdílet:

Traséři z Alltraining.cz nechyběli ani na KPŽ v Mladé Boleslavi

Seriál Kolo pro život pokračoval druhým závodem Mladá Boleslav Tour Škoda AUTO a chytří traséři z Alltraining.cz byli znova u toho. Služby Alltraining.cz začíná ještě před startovním výstřelem v 10:00 a následně společným rozjetím 10:30. Sraz je vždy před stánkem Alltraining. Všechny tyto služby jsou zcela zdarma.

Na startu trasy B radili dva chytří traséři, kteří pomáhali s volbou tempa a správným průjezdem terénem všem závodníkům. Chytrý trasér 1 udával tempo závodníkům, kteří měli v plánu dojet 45 minut po vítězi závodu, a Chytrý trasér 2 dodržel dojezd 90 minut za vítězem. Ani na trati C nechyběla Chytrá trasérka s číslem 3, která rozvrhla tempo tak, aby závodníci byli v cíli 30 minut za vítězem závodu.

Na první pohled rovinatý profil předpovídal svezení ve skupině, ale technické pasáže nekompromisně dělily skupinu, a proto si bylo potřeba neustále hlídat své místo. To byl také případ Petry, kterou dojel Chytrý trasér 1 v poslední třetině závodu. A v čem spočíval její největší problém? „Na rovinách jsem se držela ve skupině ostatních závodníků, ale když přišel prudký výjezd, tak někdo přede mnou odšlápnul a já musela seskočit z kola a potom jsem si už nebyla schopna sama skupinu dojet i přesto, že jsem se ve stoupáních cítěla dobře. Trasér mi proto poradil, abych ve výjezdech volila jinou stopu, než závodník, který jede přede mnou čímž jsem se vyhla podobným karambolům a vzhledem k mé vrchařské kondici jsem byla schopna pomalu předjet 3-4 závodníky, čímž jsem se přiblížila čelu skupiny a mohla s nimi pokračovat na větrných rovinách. Díky tomu jsem se posunula aspoň o 10 míst dopředu a vylepšila si tak své umístění“.

Traséři nebudou chybět ani příští víkend na technické trati v Jestřebích horách, proto se nebojte k nim během závodu připojit, nebo se stavit do stánku alltraining pro další rady.

 

Kdo je tedy Chytrý trasér?

Chytrý trasér vás dovede k vašemu vysněnému cíli! Vyzkoušejte vodiče, který pomůže splnit váš sen!
Následujte jednoho ze tří našich trasérů (vodičů). Výrazně oblečení jezdci a tempaři vám na trase závodu metodicky a technicky pomohou zvolit správné tempo ve třech výkonnostních stupních.
Cílem tohoto projektu je naučit účastníky odhadnout správné tempo během celého závodu a poradit, jak řadit, jíst, pít a jak volit optimální stopu jízdy.

Užijte si svůj závod naplno a předejděte nepřiměřenému vyčerpání. Jsme tu pro vás zdarma a v Hustopečích se těšíme na viděnou! Nezapomeňte i na přípravu svého organismu pod vedením trenérů. Začínáme vždy v 10 hodin u stánku Alltraining.cz.

Držte se trasérů podle svého vytyčeného cíle:

Chytrý trasér 1 trasa B 45–60 min. za vítězem
Chytrý trasér 2 trasa B 90–120 min. za vítězem
Chytrý trasér 3 trasa C 45–60 min. za vítězem

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT