Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Trojlístek Super Bikerek v péči Alltraining.cz ve Znojmě!

Publikováno | Sdílet:

Trojlístek Super Bikerek v péči Alltraining.cz ve Znojmě!

Znojemské Kolo pro život se neslo v duchu novinek. Tu, kterou postřehl každý, byla změna místa zázemí závodu. Burčák tour ve Znojmě nabídl bikerům a bikerkám start v krásném prostředí Znojma. Celkem nenáročná a rychlá trať přilákala na start opravdu hojnou účast! Kdo zrovna nespěchal do cíle, vychutnal si burčák již na trati, ale kdo to pojal závodně, mohl lahodný mok ochutnat po dojetí do cíle a po Regeneru si dopřát i hrozny v tekuté podobě.

Jednoduchá trať i vybízela ke startu projektu „Zažij Eru“. Era je top model biku značky Specialized, který je speciálně navržen ženám. Její systém pružení nabízí dokonalý požitek jízdy v terénu ve spojení s efektivitou jízdy. Tento luxus si vyzkoušeli hned tři bikerky s profi péčí Alltrainig.cz.

Vendula, Jitka a Míša se na stánek Alltraining.cz dostavily v dobré náladě s vyladěnými koly Specialized ERA a v jednotných červenobílých dresech. Všechny se rázem staly seperbikerkami a užily si zajištění a zázemí profiteamu. Zkušený trenér Vojtěch Beran přidal cenné rady do závodu.

Nechybělo úvodní protažení s fyzioterapeutkou a předstartovní masáž, aby svaly byly dostatečně zahřáté a připravené na velmi rychlý závod již od startu. Na startu bylo důležité nezaspat. Na závod dostala každá závodnice suplementy od Nutrendu, aby jim během rychlého závodu nedošlo! Endurogel, aby to jelo po celou dobu a Carbonex, aby mohly ještě zrychlit.

 Superbikerky si ale chtěly závod především užít a vyzkoušet, co jim takové kolo nabídne! Všechny tři absolvovaly 30 km trať, kde převýšení nebylo nikterak ohromující. Závratníé však byly průměrné rychlosti. Pro Míšu to byl první závod v životě a dle svých slov to byl naprosto nezapomenutelný zážitek! První závod a hned profesionálně od začátku do konce! Vendula s Jitkou již tušily, co je čeká a podporu trenéra a fyzioterapeuta si užívaly a zužitkovaly ji až do samého závěru závodu.




Po absolvování trati nechybělo vyjetí, řádný stretching a rozbor s trenérem Vojtou Beranem.

 Na závěr dne vystoupaly i společně na pódium a užili si oslavné pocity po dobře zajetém závodu!

Jestli chcete i vy zkusit štěstí, užít si skvělý den, který vás bude motivovat k dalším vynikajícím výsledkům, a chtěli byste závodit na závodě seriálu Kolo pro život na Nova Cup Nové Město na Moravě či Plzeňské padesátce České spořitelny jako hvězda v dresu SUPER BIKER, zaregistrujte se již nyní na Alltraining.cz.

Registrace do soutěže SUPER BIKER ZDE!

Pro závod Nova Cup Nové Město na Moravě již Super Bikery máme, ale na Plzeňské padesátce České spořitelny budou vylosováni Super Bikeři 18. 9. 2014.

Vylosovaní budou telefonicky kontaktováni.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.

Začínáme vždy v 10:00 u našeho stánku v prostranství cíle.

Těší se na Vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

 

 

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT