Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Tým finalistů cyklistické reality show je kompletní!

Publikováno | Sdílet:

Tým finalistů cyklistické reality show je kompletní!

A je dobojováno. Tedy alespoň co se nominací týče. Přesně tak, poslední natáčecí víkend cyklistické reality show, kterou doprovází i Alltraining.cz je za námi. Každý, kdo se chtěl probojovat dál, svou šanci dostal. Teď už nás čeká jen tak dlouho očekáváný postupový kemp, jež probíhá právě v této lokalitě. A jak to o víkendu celé vypadalo? To si přečtěte v následujících řádcích.

Krásný areál bikeparku na Dolní Moravě, je to pravé místo pro pořádání podobných akcí. Nejspíš i proto se stal dějištěm finálového kempu. Tento víkend tam byla také poslední možnost a nominaci. Oproti minulým víkendům se výrazně ochladilo, avšak na ani to nedoradilo velkou spoustu příznivců hrubých plášťů, aby si přijeli zabojovat o vysněný kemp na slunné Mallorce.

Pořadatelé si tentokrát na všechny účastníky připravili velmi náročnou trať. Hned po startu přišel na řadu tvrdý výjezd sjezdovky, jež byl zakončen velice prudkým závěrem v podobě přejezdu umělého valu. Po něm následovaly tři ostré zatáčky na prašném povrchu a velice dlouhé cílová rovinka.

Tento okruh měl sice ,,pouhých“ 700 metrů, ale dokázal potrápit i na místě přítomné experty. Ti všichni nastavili čas pod minutu a padesát vteřin, takže účastníci měli hned další metu na dosažení.

Nedělního klání se zúčastnila i svěřenkyně experta na trati Vojty Berana. Ze závodů KPŽ známá Hanka Falcová. Ta se naprosto nekompromisně probojovala  až na finálový kemp. Touto cestou jí chceme pogratulovat a popřát mnoho štěstí i v závěrečném souboji o hlavní cenu.

Počínání všech soutěžících i expertů z Alltraining.cz se můžete pustit každý den na čt4 sport od 16:45, nebo online na stránkách České televize.


Nyní už se všichni těšíme na finálový kemp, který proběhne již v září v okolí bike parku Dolní Morava. Tam se teprve ukáže, kdo je ten nejrychlejší. Právě on a ona dosáhnou až na vrchol a vyhrají vysněný tréninkový kemp na slunné Mallorce od Alltraining.cz



Kompletní fotoreportáž naleznete ZDE


MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT