Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Užij si Odry jako Super Biker s VIP podporou!

Publikováno | Sdílet:

Užij si Odry jako Super Biker s VIP podporou!

Finálový závod Oderská mlýnice není lehkým závodem. Připravte proto správně s VIP podporou od tréninkového centra Alltraining.cz a užijte si den plný zážitků a závodní podpory, která promění váš start v pěkný sportovní zážitek.

Poslední závod byl ve znamení bláta a tak každý prověřil svoji zdatnost, fyzickou kondici a techniku jízdy.  Ve Valticích, kde se poslední díl seriálu Kolo pro život odehrál je kraj zaslíbeném sluníčku a vínu.

Přes dva tisíce cyklistů se postavilo na start závodu, který se délkou a profilově řadil mezi ty jednodušší a nejrychlejší. Deštivé počasí a bahnitý podklad udělaly ze závodu hotové cyklistické peklo



a z lehkého závodu se stal fyzicky velmi náročný a technický závod, který prověřil úplně všechny. Naši tři Super Bikeři – Klára Macourková, Jaroslav Jarkovský, Jirka Keclík, kteří jeli v barvách Alltraining.cz se sešli natěšeni již v deset hodin, nevlídné počasí je nezaskočilo a těšili se na svůj VIP den.

Od rána pršelo a bylo jasné, že za takového počasí jde na kolo jen člověk, který má tento sport opravdu rád a to přesně platilo o našich vyvolených, kteří od rána hýřili optimismem a na stánek přišli s úsměvem a těšili se na den plný zážitků.

Trenérské, maserské a mechanické služby jim měly tento den zpříjemnit a připravit je na bahenní bitvu, která je na trati čekala. V takto chladném dni je nejdůležitější protáhnout ztuhlé svaly a řádně se zahřát. Proto se začalo rozcvičkou pod vedením trenéra Vojtěcha Berana, který jim následně předal rady jak správně při závodě jíst a pít a upozornil je na nástrahy trati.

Do závodu byli vybaveni balíčkem výživy a byl jim zapůjčen sportester od firmy Garmin. Naše šikovná masérka Bára ještě přispěla k lepší náladě bikerů předstartovní masáží, která aktivovala svaly a ošetřila je i před chladným deštěm, který nikoho nešetřil.

Na rozjetí se vydali naši Super Bikeři v doprovodu našeho Raicing a hobby teamu. Součástí nebylo jen projetí nájezdu do terénu a chladným deštěm. Za úkol bylo zejména pořádně rozehřát organismus a připravit jej na budoucí výkon. V rozjetí byl i jeden krátký několika minutový interval, který připravil tělo na závodní zatížení a tak se všem jelo po startu výrazně lépe.

Zima a chlad při rozjetí naznačovaly, že závod nebude jen tak nějaké projetí, ale že to bude pořádná dřina. Když se k tomu přidala bahnitá trať a déšť, proměnil se závod v boj o holé přežití. Síly pomalu docházely a technika pod nánosem bahna začala vypovídat službu a tak každý kdo projel cílem zasloužil metál. Závod se proměnil  pro svoji náročnost i v jeden z nejdelších a tak shodně všichni tři Super Bikeři v cíli dodali, že jim rady, které pro závod dostali, zachránili závodní výkon a závod si užili naplno v pěkném blátě.  

Odměnou za vynaložené úsilí jim bylo vyhlášení na stupních vítězů a hlavní cena, kterou je měsíční trénink od Alltrainingu. Již teď se těší, až budou moci využít dalších výhod tréninkového centra a plně se zapojit do tréninku. Další odměna čekala na Super Bikery ve Valtickém sklípku kde závod oslavili se vším všudy.

Jestli chcete i vy zkusit štěstí, užít si skvělý den, který vás bude motivovat k dalším vynikajícím výsledkům a chcete závodit na dalším závodě seriálu „Kolo pro život" v Oderské mlýnici České spořitelny jako hvězda v dresu SUPER BIKER, zaregistrujte se již nyní na Alltraining.cz.

                                                                              
Registrace do soutěže SUPER BIKER ZDE!

Pro závod  28. 9. V Oderská mlýnice České spořitelny budou vylosováni Super Bikeři. 27. 9. 2013. Všichni vylosovaní budou telefonicky kontaktováni.


Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.

Začínáme vždy v 10:00 u našeho stánku v prostranství cíle.                             

Těší se na Vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

KOMPLETNÍ REPORTÁŽ NAJDETE V NAŠÍ FOTOGALERII

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT