Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Užijte si závod aneb chytří traséři Alltraining.cz i v roli vodičů i záchranářů na trati!

Publikováno | Sdílet:

Užijte si závod aneb chytří traséři Alltraining.cz i v roli vodičů i záchranářů na trati!

Po tropickém vedru ve stínu Ještědu se karta obrátila a na písečných plážích přehrady Orlík zavládlo spíše podzimní počasí. O to více bylo zapotřebí rad našich zkušených trasérů pod vedením zkušeného trenéra Vojtěcha Berana, kteří vás vyvedou z jakéhokoli počasí až do kýženého cíle.

Hluboké koleje, kluzké kameny, louže kalné vody přesně takový byl sobotní Orlík. Jindy slunečný závod se letos proměnil v opravdové galeje. Nic z toho však nebylo problémem pro trio našich chytrých trasérů, jež tu jsou pro všechny, kteří si chtějí nechat poradit nejen v kritických pasážích.

Každý, kdo někdy jel v podobných bahenních lázních ví, že nejdůležitější je volba správné stopy. A kdo jiný než chytrý trasér vám ukáže kudy nejlépe jet. Tréninkové centrum alltraining.cz tak shromáždilo tři zkušené závodníky, aby předali kus svého umu široké veřejnosti. Naše zkušená závodnice a trasérka Tereza Beranová v sobotu obětavě předvedla další možnou funkci pomocníka na trati. Přímo před ní měla jedna z účastnic velmi těžký pád.


Díky vzdělání a bohatým zkušenostem, však dokázala Tereza pomoc a před příjezdem sanitky se o raněnou závodnici starala. Potom všem znovu naskočila na kolo a závod dokončila v předem slíbeném čase a stihla tak odvést svou práci dokonale.

Stejně tak se snažili na trase zejména v kluzkém těžkém terénu pomáhat i trasér Honza a Kamil, oba volili správné plynulé  tempo, které bylo v blátivém terénu značným pomocníkem všem, kteří se v něm nekonečně topili. Ti, co naslouchali, se jelo mnohem lépe a závod si dle slov mnoha účastníku užili výrazně lépe. „ Dnes jsem si pod vedením Honzy udělal osobák i na blátě.“ Děkuje natěšený a unavený Jirka chytrému trasérovi tréninkového centra Alltraining.cz.

Proto když kolem sebe uvidíte jednoho z našich trasérů, vězte, že se vám snažíme pomáhat k lepšímu výkonu a je pro vás i těžký závod hned o něco bezpečnější a přijemněší protože se vyhnete chybám, které nevědomky automaticky na trati děláte.

Super Biker s Alltraining oslavil narozeniny!

Oranžový stánek jako oáza sucha. To byl cíl našeho vyvoleného šťastlivce jinak známého jako Superbiker. Ten si to přes rozmáčenou louku do této oázy namířil. Pro sobotní den to byl sympatický Radim Kalaš.

Na první pohled vysportovaný avšak v horské cyklistice ještě nepříliš zkušený. Není divu, Orlík byl teprve jeho třetím závodem. Odvaha mu ovšem vůbec nechyběla, do plánování taktiky v blátivém závodu se pustil s úsměvem. Trenér Martin Řehák s ním probral vše od vhodné výživy až po samotný plán závodu. Poté co dostal vybavení na závod jež zahrnuje výživu od firmy Nutrend a pulzmetr od Garminu se společně s ostatními členy Alltraning.cz přesunul na rozcvičení pod vedením známé fyzioterapeutky Terezy Beranové.

Po vydatné rozcvičce následovalo vedené rozjetí vedené hlavním metodikem koncepce, trenérem Vojtěchem Beranem, které bylo finální přípravou na samotný závod a tak se v něm všichni správně zahřáli a nabudili svůj organismus.

V cíli byl Radim stejně usměvavý jako na začátku. Bahno ho téměř nevyvedlo z míry a šel si tak naplno užít svou minutu slávy na podium pro vítěze, kde dostal kromě mnoha dárků od partnerů i hlavní cenu v podobě měsíčního poukazu tréninkového vedení.  V závěru dne se nám Radim se nám svěřil, že tento zážitkový den byl v podstatě dárkem k jeho narozením a prý byl i velmi vydařený.


Radimovi se líbily nejen služby Alltraining.cz, ale také skvělá atmosféra, která kolem stánku a vlastně celého týmu panuje, tak že hned zauvažoval a objednal si i pro nejistotu v kluzkém terénu kemp naší Školy techniky v Jizerkách, kde se již těší na další vydařené dny a výuku s tréninkovým centrem Alltraining.cz.

 

Jestli chcete i vy zkusit štěstí, užít si skvělý den, který vás bude motivovat k dalším vynikajícím výsledkům, a chtěli byste závodit v seriálu Kolo pro život jako hvězda v dresu SUPER BIKER, zaregistrujte se už nyní na Alltraining.cz. 

Registrace do soutěže SUPER BIKER ZDE!

 

Pro závod 27. 6. 2015  Vrchlabí Špindl Tour budou vylosováni Super Bikeři 25. 6. 2015.

Vylosovaní budou telefonicky kontaktováni.

 

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.


Začínáme vždy v 10:00 u našeho stánku v prostranství cíle.

Těší se na Vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

KOMPLETNÍ REPORTÁŽ NAJDETE V NAŠÍ FOTOGALERII

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT