Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Víte, jak nabrat lepší kondici na Inline bruslích?

Publikováno | Sdílet:

Víte, jak nabrat lepší kondici na Inline bruslích?

Závěrečný díl letošní série a zároveň první po letních prázdninách, na technické trati v Městských sadech Opavě, pokračoval seriál závodů LifeInLine Tour 2012. Super Rolleři si užili svůj VIP den a již těď se těší na tréninkový kemp na slunné Mallorce!

Vylosovanými Super Rollery se na tento závod stali dva slovenští závodníci, Michalka Vladimír a Andrej Sabol. První jmenovaný si vybral trať půlmaratonu dlouhou 21km a Andrej Sobol kratší 10km trať,



na které si věřil více a měl šance i na stupně vítězů.  Oba dva byli zkušení borci a nějaký ten závod už měli za sebou, ale jak sami řekli, byli na tento den zvědaví a těšili se, že se něco nového naučí.

Na stánku Alltraining.cz jsme se sešli v 11 hodin a protože start prvního závodu na 10km byl v 13:00 hodin a delší závod startoval až v 14:30, měli jsme spousty času na předstartovní přípravu. Tým trenérů Alltraining.cz jim byl připraven poskytnout profesionální péči před i během závodu.

Vše bylo připraveno a mohlo se začít. Strečink a řádné protažení těla by nemělo chybět před žádným sportovním zatížením a tak se naši Super Rolleři rozcvičili s fyzioterapeutkou Terezou.



Následovala předstartovní masáž, která měla za úkol aktivovat svaly.  Rady v podobě správné stravy a pitného režimu během závodu dostali od trenéra Vojty a jako pomocníky dostali tyčinky, gely, iontový nápoj od firmy HIGH5 a pulsmetr Garmin.

27. – 28. 10. 2012

Andrej Sobol potvrdil na kratší trati roli favorita a vyjel si krásné druhé místo v kategorii. Vladimír Michalka to měl na delší trati o něco těžší,



protože na start půlmaratonu závodu LOAP LifeInLine Tour, který se jel také jako Akademické mistrovství ČR, se postavilo v Mětských sadech 105 bruslařů. Nakonec z toho bylo 86. místo celkově a 11. v kategorii.  Gratulujeme.

Celý den byl zakončen vyhlášením na stupni vítězů, kde si Rolleři převzali dárky od zúčastněných sponzorů a jako hlavní cenu dostali měsíční trénink s Alltraining.cz. Oba už se těší, až si ho budou moct vyzkoušet. Vlado se zejména těší i na tréninkový kemp na slunné Mallorce.

Výsledky: 21km -  86./11. Michalka Vladimír a 10km: 53./2.Sabol Andrej

PROTO NEVÁHEJTE A JIŽ NYNÍ ROZHODNĚTE, KDE STRÁVÍTE POSLEDNÍ ETAPU PŘÍPRAVY PŘED SEZÓNOU 2013.

Pojeďte s námi na Mallorcu, kde jsme pro vás připravili i speciální termín
(18. 4. – 27. 4. 2013 Camp for Inline Holiday).

Vyrazte na Slunnou Mallorcu 2013. Rádi bychom vás pozvali na IV. ročník jarní exklusivní tréninkový kempu do ráje cyklistů a inlinerů na slunné Mallorce.

Využijte výhodné včasné rezervace a nově i skupinové slevy... Více informací Zde!

KOMPLETNÍ REPORTÁŽ NAJDETE V NAŠÍ FOTOGALERII

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT