Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Víte jak se správně připravit na cyklistický závod a vysněný maraton?

Publikováno | Sdílet:

Všimli jste si, že jste měli u startovního čísla „chytrou kartičku“ s informacemi, kdy a jak se správně připravit na závod? Pokud ne, tak již na příštích závodech dávejte při vyklepávání startovního čísla velký pozor, abyste nepřišli o cenné rady, jež právě tato dárková kartička obsahuje.  Dárek od tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining.cz je novinkou a raritou v ČR a od posledního závodu Kolo pro život Orlík Tour Kooperativy se stal stabilním obsahem vašeho startovního čísla. Vy se tak můžete na každý závod připravit správně, bez omylů a lépe si pak samotný maraton užít.

Co je tedy obsahem našeho materiálu? Z jedné strany na vás čekají chronologické informace o správné aktivaci organismu, zvolení tempa v závodě i s časovým harmonogramem, jež se vztahuje jak k samotnému závodu, tak i k organizovanému programu našeho tréninkového centra Alltraining.cz. Z druhé strany na vás čekají základní rady, co a jak při závodě dělat, abyste se hned neutavili, či se cítili na kole jistěji. Mnozí závodníci již několik let pravidelně využívají ony rady přímo v praxi a každý závod od deseti hodin nastartují svůj organismus v oranžovém stánku v prostranství cíle.

Sám trenér mnohých profesionálních sportovců Vojtěch Beran zde učí se svým kolektivem trenérů správné přípravě organismu na maximální výkon i regeneraci po něm.  Kdo z vás si není jisty, jak a co dělat před samotným závodem, neváhejte a připojte se k nám. Zcela zdarma vám rádi poradíme, jak se co nejlépe na samotný závod připravit.

Tak nezapomeňte  na Ještědu  již minimálně 90 min před samotným startem své tělo aktivovat, a kdo si nebudete jistý jak na to, od 10 hodin začínáme se společným rozcvičením na závod pod dohledem trenérů a při závodě vám pomohou naši chytří traséři.

Těšíme se na vás!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT