Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Vyzkoušejte i vy CHYTRÉHO VODIČE a užijte si závod naplno!

Publikováno | Sdílet:

Vyzkoušejte i vy CHYTRÉHO VODIČE a užijte si závod naplno!

Přepálíš, zaplatíš, to je heslo, které hlásají Chytří vodiči po trati závodu. Svěřte se i vy do rukou zkušených trenérů a nechte se vést při svém startu! Nová trať, Nový Super Biker a plno nových zážitků prožili účastníci s tréninkovým centrem Alltraining.cz na KPŽ v Hustopečích

Seriál Kolo pro život přivítal do své rodiny nový závod na území Moravy. Někdo měl možná strach z neznámé trati. To však neplatilo pro naše trio Chytrých trasérů, kteří už podruhé pomáhali na trase všem, kdo chtěl správně určit závodní tempo a zejména nepřepálit první část tratě. Naši traséři se řídí heslem: PŘEPÁLÍŠ – ZAPLATÍŠ, a tak se snaží všem na trati pomoci pro správné rozvržení sil, energie, tempa a volbu trati tak, aby každý cyklista mohl jet naplno. Zájem o jízdu s trasérem se s druhým závodem razantně zvedl. Dle slov traséra a zkušeného trenéra Martina Řeháka byl především v úvodu závodu na rovných úsecích had čítající několik desítek závodníků. Tohoto nového projektu si v Hustopečích všimla i média a tak věhlas Chytrých trasérů pronikl až do medií Českého rozhlasu.
 
Super Biker si užil báječný den NAPLNO!
 
K seriálu Kolo pro život patří neodmyslitelně tréninkové centrum Alltraining.cz a k němu zase neodmyslitelně patří Super Biker. Všichni už vědí, že vždy jeden šťastlivec ve speciálním dresu má VIP péči po celý závod jako kdyby byl profík! Dozví se, jak se rozjet a připravit na závod, jak jet a doplňovat energii a po závodě to vše skončí rozborem výkonu a slavnostním vyhlášením na podiu. Super Biker z Hustopečí si svůj den opravdu užíval. Měl totiž až překvapivé štěstí, on totiž o naší akci ani nevěděl!



Předem vylosovaný a přihlášený závodník se bohužel kvůli nemoci na závod nedostavil, a tak byl nový vyvolený vybírán náhodně přímo z davu. Pro Hustopečský závod se jím stal Ivo Růžička, který už měl s Alltrainingem několikrát tu čest při kempech na slunné Mallorce. Ivo je sympaťák, a proto práce s ním byla opravdovou radostí. Prošel si celým programem od úvodního protažení, přes rozebrání taktiky závodů, až po vedené rozjetí před závodem. Byl vybaven výživou od firmy Nutrend a GPS cyklocomputerem od Garminu. Na trati se mu dostalo i podpory od traséra, a snad i proto byl v cíli opravdu spokojený a už teď se těší na další spolupráci s osobním trenérem, se kterým svoji výkonnost posune nahoru a dá tréninku jistý řád a smysl. Na závěr dne si zkusil jaké je to vystoupat na stupně nejvyšší, kde mu byly předány věcné ceny a stal se tak na jeden den opravdovým profesionálem.  
 
 
Jestli chcete i vy zkusit štěstí, užít si skvělý den, který vás bude motivovat k dalším vynikajícím výsledkům, a chtěli byste závodit na závodě seriálu Kolo pro život jako hvězda v dresu SUPER BIKER, zaregistrujte se už nyní na Alltraining.cz.
 
Registrace do soutěže SUPER BIKER ZDE! 
 
Pro závod 16. 5. 2015  Mladá Boleslav Tour ŠKODA AUTO budou vylosováni Super Bikeři 13. 5. 2015.
Vylosovaní budou telefonicky kontaktováni.
 
Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.
 
Začínáme vždy v 10:00 u našeho stánku v prostranství cíle.
 
Těší se na Vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT