Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Zážitkový závodní den Super Bikera na Šumavském MTB bikemaratonu české spořitelny

Publikováno | Sdílet:

Vyvoleným VIP jezdcem, tzv. Super Bikerem se v tomto závodě stal sportovec Jan Husák, který o našem tréninkovém a rehabilitačním centru Alltraining.cz již slyšel. Nyní měl možnost vychutnat si den profesionála s maximální podporou našeho tréninkového a rehabillitačního centra Alltraining naplno. K nevšednímu zážitku celého dne mu kromě rad od odborníků jak závodit, přišly vhod i suplementy v dárkovém balíčku na trať od firmy NUTREND

Honza si na Zadově pro svůj závod zvolil těžší a delší trasu B, na kterou se díky zkušenostem zkušeného trenéra a metidika Alltraining.cz Vojtěcha Berana mohl připravit.  Společně si prošli profil celé trasy, aby Honza věděl ve kterých pasážích trasy si má dát pozor, kde doplnit energii a jak si rozvrhnout síly. V sobotním horkém počasí bylo také důležité pravidelně dodržovat pitný režim. Díky radám trenéra také věděl, jaký vhodný iontový nápoj zvolit a kdy tekutiny optimálně doplnit. Po této předzávodní konzultaci následovalo krátké protažení a zahřátí svalů, nechyběla ani předstartovní masáž. Další rady ohledně trasy a techniky jízdy získal Jan během společného rozjetí s dalšími závodníky týmu Allltraining.cz. Po doplnění předzávodní energie a sbalení dalších výživových suplementů od firmy NUTREND na trať, vyrazil na start trasy B a společně s ostatními závodníky se vydal Honza na trasu 53Km s převýšením 1700 m šumavského maratonu České spořitelny.

Po závodu následovalo vyhodnocení na základě získaných údajů z cyklopočítače Garmin, kde Honza dostal rady, co zlepšit a kde v příštím závodě ušetřit síly. Celý den završil na podiu, kde v rozhovoru ocenil: „Dneska to byl můj první závod na Trase B, ale díky rozjetí, které bylo delší než obvykle jsem prvně na doporučení trenéra Vojtěcha Berana zapojil i intenzivní úsek. Dostavil se i nezvyklý pocit. Po startu jsem začínal závod plně zahřátý a mé tělo bylo připravené podávat hned intenzivní výkon bez útlumu. Ke konci trasy mě začaly chytat křeče do lýtek, ale po doplnění magnesia v podobě Magneslife rychle odezněly a mohl jsem závod dokončit. Už se těším na výhru měsíce tréninku pod on-line vedením Alltraining a trenéra Vojtěcha Berana."

 

CHCETE SI I VY VYZKOUŠET VIP DEN JAKO PROFESIONÁLNÍ SPORTOVEC A STÁT SE SUPERBIKEREM?   

REGISTRACI NALEZNETE ZDE

NEVÁHEJTE VYUŽÍT TRENÉRSKÉ SLUŽBY ALLTRAINING.CZ PRO DALŠÍ ZÁVOD SERIÁLU KPŽ v Novém městě na Moravě 15. 8. 2020.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, stavte se u stánku Alltraining.cz při kterémkoliv závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus, nastavit správný posed, s tréninkem a s mnoha dalšími věcmi týkajících se cyklistiky. Můžete si zdarma vyzkoušet různé pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Nebo se k nám přijďte rozcvičit před závodem!

ZAČÍNÁ SE V 8:00 U STÁNKU ALLTRAINING V PROSTRANSTVÍ CÍLE.

Těší se na vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT