Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Zkus štěstí a vyhraj svůj VIP den pod vedením Alltraining jako Super Roller!

Publikováno | Sdílet:

Zkus štěstí a vyhraj svůj VIP den pod vedením Alltraining jako Super Roller!

První Super Rollerky Petra a Jitka již vědí, jak se správně připravit a na co naopak nezapomenout v závodní den, aby si závod užili a podali maximální výkon v závodech seriálu Inline pro život.

Stejně jako minulý rok se i letos na závodech seriálu Inline pro život představil nový projekt SUPER ROLLER. Jedná se o soutěž, kdy vylosovaný bruslař, který se do soutěže přihlásí, dostává den s péči profesionálního trenéra a svůj závod si prožije jako opravdový profesionál.

V Hradci Králové se konaly bruslařské závody v rámci série Life in line tour České Spořitelny a Alltraining byl, jako již tradičně, přítomen. Spolu s ním i dvě vylosované Superrollerky Jitka a Petra, kterým byla poskytnuta komplexní péče a příprava na závod.

Jak Petra přiznala, letos ještě nestihla pořádně trénovat, a tak byla moc ráda, že se díky Alltrainingu může alespoň kvalitně rozcvičit za asistence trenéra Ferdy Wiesnera. Ten jí kromě rozcvičení a promasírování lýtek také vybavil sporttestrem Garmin, výživou na závod a dobrými radami. Později se přidala i Jitka, dámy dostaly závodní dres superrollera a mohlo se jít na start.

Petra ocenila zejména kvalitní rozcvičení a rozbruslení, což se odrazilo i na jejím výkonu. Vedla si skvěle – kategorii Ženy nad 30 let na 10 km vyhrála a později ještě statečně vybojovala  3. místo  na půlmaratonu ve stejné kategorii. Také Jitka si vedla výborně, ta dokonce stejnou kategorii na půlmaratonu vyhrála, takže měl Alltraining hned dvě závodnice na stupních vítězů půlmaratonu.

Po závodě přišla řada na nezbytné protažení, vyježdění a rozbor výkonu. Sympatické „Super Rollerky“ neskrývaly nadšení z celodenní péče a  přiznaly, že si to dnes opravdu užívaly. Při odměnění na stupních vítězů dostaly od nás také poukaz na měsíční trénink a tak se těší na další závod, na který budou ještě lépe připraveny pod vedením odborníků z Alltrainingu.

Jestli i Vy chcete zkusit štěstí, užít si skvělý den, který vás bude motivovat do dalších skvělých výsledků a chcete závodit na dalším závodě seriálu „Inline pro život" v Praze jako hvězda v dresu SUPER ROLLER, zaregistrujte se již nyní na Alltraining.cz.

Registrace do soutěže na emailu beran@alltraining.cz

(napište: jméno, věk, telefonické spojení a napište proč chcete být Super Rollerem)

 

Pro závod  20. 5. V Praze budou vylosováni Super Rolleři 18. 5. 2012

Všichni vylosovaní budou telefonicky kontaktováni.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Inline pro život, kde Vám poradíme, jak správně zatížit svůj organismus a můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se taktéž přijít rozcvičit a rozjet na závod. Informace upřesníme v den startu u našeho stánku v prostranství cíle.

Kompletní reportáže najdete v naší FOTOGALERII

Těší se na Vás Team Super Roller.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT